Cuvinte, ganduri, sentimente

„Mie imi apartin Gandul vostru cel mai Inalt, Cuvantul vostru cel mai Clar, Sentimentul vostru cel mai Maret. Orice altceva de mai mica valoare provine din alta sursa”  – N.D Walsch,  Conversatii cu Dumnezeu.

Acest exercitiu mi-a fost inspirat de cartea ” Conversatii cu Dumnezeu” scrisa de N.D Walsch.

Va propun sa faceti acest exercitiu in fiecare seara, ca o evaluare a cuvintelor, gandurilor si sentimentelor din ziua respectiva.

Va asezati confortabil intr-un loc linistit.

Incepeti cu o analiza a cuvintelor rostite in ziua care tocmai a trecut. Daca acestea au exprimat un adevar le puteti pastra si rosti si alta data pentru a fi in folosul Dvs. si al celor care va asculta.

Apoi, analizati gandurile care v-au umplut mintea. Daca aceste ganduri v-au adus bucurie, le pastrati; daca v-au adus ingrijorare si intristare, va puteti imagina ca le stergeti cu un burete din minte si nu mai reveniti asupra lor.

Acum, va analizati sentimentele pe care le-ati avut in aceasta zi. Au fost ele pline de dragoste? Daca da, le puteti amplifica! Daca nu, va puteti imagina ca le stergeti din inima.

Exersand zi de zi, veti  constientiza in fiecare moment cuvintele pe care le rostiti, va veti goli mintea de gandurile toxice care nu va fac bine si veti avea numai sentimente pline de iubire care va vor schimba complet viata.

Mult succes!

 

Lasă un comentariu