Jurnalul magic

Va propun o meditatie usoara pentru astazi intitulata „Jurnalul magic” Ea mi-a fost inspirata de o meditatie din cabala numita „Jurnalul cabalistic” .

Va asezati in pozitia de meditatie, va relaxati, respirati adanc de cateva ori.

Va imaginati ca sunteti la poalele unui deal inverzit intr-o zi insorita de primavara.  Va plimbati desculti simtind iarba sub calcaiele voastre, va simtiti relaxati.

Incepeti sa urcati pe deal pe o poteca. Va opriti la jumatatea urcusului si priviti in vale privelistea ce va umple sufletul de pace.

Continuati sa urcati si cand ajungeti in varful dealului, gasiti langa poteca o carte cu coperti aurii. O ridicati curiosi sa aflati ce contine, o deschideti si constatati ca este un jurnal, un jurnal al vostru… dar cu evenimente ce inca nu s-au petrecut din ziua urmatoare. Rasfoiti jurnalul dar, in rest,  paginile lui sunt goale. Pe masura ce rasfoiti toate paginile se umplu de lumina. Il luati cu voi, il tineti in dreptul inimii si plecati pe poteca la vale.

Reveniti aici si acum propunandu-va sa tineti un jurnal al evenimentelor din ziua urmatoare, asa cum ati dori ca ele sa se intample.

Puteti asculta inregistrarea acestei meditatii aici.

 

Lasă un comentariu