Meditatie pentru rezolvarea conflictelor

Va propun astazi o meditatie care ne poate ajuta sa rezolvam sau macar sa amelioram conflictele pe care le avem cu o alta persoana.

Ne asezam in pozitia de meditatie cu spatele drept si barbia usor aplecata in fata. Expiram adanc de cateva ori, inspiratia o lasam sa vina de la sine.

Ne imaginam ca persoana cu care avem o neintelegere este chiar in fata noastra, la fel de tacuta ca si noi si la fel de dornica sa rezolve acest conflict.

Vizualizam o legatura intre capul nostru si capul persoanei din fata noastra. Este de fapt un string intre cele doua ego-uri: al nostru si al persoanei cu care vrem sa rezolvam conflictul.

Incet, aceasta legatura coboara pana in dreptul inimii unde devine luminoasa, calda si foarte placuta.

Realizam ca o legatura de lumina si iubire a fost creata intre centrul inimii noastre si al persoanei alese la inceputul meditatiei.

Zambim persoanei din fata noastra si aceasta ne intoarce zambetul!

Astfel, putem ramane in meditatie timp de cateva minute, apoi usor revenim pastrand starea placuta din timpul meditatiei.

Putem face aceasta meditatie (legatura) de cateva ori pe saptamana pana la rezolvarea completa a neintelegerilor. Va asigur ca veti observa o schimbare imediata in comportamentul Dvs. si al celeilalte persoane.

Va doresc mult succes!

 

Lasă un comentariu